Stepmom

Dagens film:


Jag har i för sig sett den förut men det här är faktiskt en mysig film som kan ses flera gånger. ^^
Oerhört bra insatser av alla skådisar. Och låten Ain't no mountain high enough (som spelas flertal gånger i filmen) har återigen fastnat i min hjärna. xD

Glassmaskin! Ge mig!

Om det är nåt jag vill ha så är det en glassmaskin.




Min mage klarar ju inte av glass som man köper i affären så det ultimata vore ju att göra själv :D Mums!
(Och en disney-glassmaskin är ju inte helt fel..)

Fire&Ice

Mattias laddade ner en film (han har nyligen upptäckt filmtipset.se så han hittar massor han vill se nu xD) Idag glodde vi i alla fall på :.



Riktigt kass var den. Skådespeleriet sög. Dialogen var ytterst dryg och man fick intrycket av att se på filmat lajv med bara dåliga skådespelare. Huvva.

Best of Blocket

Jag ska snart iväg och hjälpa min pojkväns pappa bära ved, men jag satt och underhöll mig själv med Best of Blocket ett tag. Sjuuukt kul! Jag fatar inte hur vissa personer tänker xD Jag skrattar ihjäl mig.
Enjoy! :








Dagens låt

Jag är förälskad i en låt och en video :D *dansar runt*

LM.C - Sentimental Piggy Romance



Pennor

Idag funderade jag över pennor. Jag satt utanför tandläkaren och väntade på att få komma in när det slog mig att jag skulle skriva upp nånting i min almanacka. Jag tog upp pennan som låg i väskan. Fonus? Varifån har jag fått en penna från begravningsbyrån?? Jag har aldrig satt min fot där. Detta har hänt flera gånger. Pennor från affärer, diverse företag och reklam och grejer poppar upp överallt. What the hell? Jag förstår det inte.

Dessutom insåg jag ett framtida problem för mig. Jag hörde en bra låt på radion och min vana trogen skrev jag upp låtnamnet i handen. 6 timmar senare kom jag hem efter att ha övningskört till Ludvika och tillbaka. Text borta :O Ratten hade suddat ut det. Gosh. Hur ska jag komma ihåg att inte skriva viktiga saker i handen. O.O

Suit up!

Jag gillar hundar med kläder. Jag tycker det är kul och sött. Därför tänker jag ägna ett blogginlägg åt den här sidan med hundkläder som jag hittade.
http://www.smalltobig.se/


Helt underbart eller hur?



Mattias mamma har en Jack Russell som jag kan tänka mig bära den där xD


Jag kommer nog aldrig själv ha en så pass liten hund att jag kommer köpa kläder till den eftersom jag vill ha en stor hund.

Nu får ni själva bestämma hur pass seriöst det här inlägget var....;P

Pulling it off...

Jag tvingade Mattias ut i regent för en fotosession idag för jag tyckte det var dags för lite nya bilder på mig ;P Så jag slänger upp dom här också!






Nördsex och körkort

Uppkörning=Fail.
Tråkigt nog. Jag missade på lite trafikregler i korsningar tyvärr. Blä blä blä. Och nu måste jag köra upp I Karlstad i Juli, för det finns inga bättre tider i närheten. Och jag vägrar göra om teoriprovet ju! Måste klara uppkörningen inom 3 månader. Jag orkade inte skriva igår, det kändes onödigt med ett "jag hatar livet" inlägg.
Så jag bakade havreflarn, såg på How I met your mother och googlade runt på internet. På expressen hittade jag denna artikel:


Tur att jag har en nörd då xD Jag måste säga att sexdelen i dagstidningar är ganska underhållande.

Dålig karma?

Idag har jag mått illa och haft ont i magen. Usch! Om jag är tvungen att vakna av en väckarklocka är min dag förstörd. Så är det bara. Jag fattar inte hur jag ska hantera det till hösten?
Jag funderar på att skaffa en såndär ljusväckarklocka från Coolstuff så man vaknar "stegvis" till att det blir ljust. Annars kommer jag ha ont i magen 5 år framåt.



Eller så är det min dåliga karma som har bråkat idag.. hoppas den inte förstör min uppkörning imorgon bara.

Stress,stress ><

Åååååååå, jag är så stressad! Trafikskolan ringde nyss och sa att det finns inga nya uppkörningar i Fagersta som jag kan få förrän om 4 månader och då har mitt teoriprov gått ut! Alltså måste jag ha uppkörning nu på onsdag och klarar jag inte den måste jag ha nästa i Avesta i så fall. DRYGT! Jag flippar ur :< Tentan är inte klar, jag har fortfarande två A4 jag måste skriva, jag borde plugga teori, jag har föreläsning imorgon på tiden jag borde ha till att övningsköra, gaaaaah. Min mage kommer definitivt bli helt cp innan den här veckan är över. Jag måste klara uppkörningen. Hoppas det hjälper att be till Gud.
*suck* Jag har i alla fall mejlat läraren och frågat om jag kan få hoppa över föreläsningen imorgon. Vi ska ju bara babbla om vilka mystiker vi har skrivit om så jag hoppas att jag slipper. Då ska jag plugga körkortsteori så jag inte failar på nån trafikregel. Wish me luck... jag behöver det verkligen.

Tjockis åker vespa

Haha! Jag måste bara berätta att jag såg en kille som åkte vespa på stan i fredags som såg exakt ut som den här snubben. Born to be wild bara ekade i mitt huvud xD

Roliga grejer

Dags för en liten uppdatering. :) Igår mådde jag dåligt hela dagen så jag såg på How I met your mother och försökte skriva på tentan men det gick inte nåt vidare. Damn mens >< Jag kan aldrig sova den första natten vilket resulterar i att dagen efter är helt förstörd med huvudvärk (mensvärk så klart) och yrsel. På kvällen var jag i alla fall tillräckligt pigg för att diska som tur är. Jag hatar att stiga upp på morgonen och se diskhögen.  Ett av How I met your mother avsnitten (jag vet, jag tjatar om det jämt ^^'') handlade om personlighetsdrag som man kan störa sig på. Ted dejtade en tjej som pratade HELA tiden men han märkte det inte själv, men alla hans vänner störde sig nåt enormt på det. sen när de talade om det för honom lade han ju också märke till det och kunde inte dejta henne mer. Hah! Det där stämmer nog. Undrar vad jag har för grej som människor stör sig på. Min syster påstår att jag tuggar yoghurten men Mattias har nog inte tänkt på det.

Jag hittade en underhållande sida idag också.
Det är vid såna här tillfällen jag vill ha en dvärghamster igen xD


<---- jag vill ha!

http://www.roligaprylar.se

God smoothie

Idag tänker jag dela av mig av receptet på min favoritsmoothie. Jag äter en smoothie varje dag som frukost och blandar lite olika. Men detta är min favorit. Jag är allergisk mot mjölkprodukter så därför är den väldigt "fruktig" :P

Ingredienser för 1 smoothie:

- 1 banan

- 5-6 stycken jordgubbar

- Saften från 1/2 citron

- Ett halvt äpple

- 1 dl mangoproviva (ibland brukar jag byta ut det mot vatten eller juice)

And theeen, mixar man bara ihop det. :D Mums!


After eight (Irish cream)

Jag tänkte att jag även kunde föra lite produktrecensioner här på bloggen :D (man ska ju göra sånt man själv tycker är kul,right?) Så detta är då den nya After eight smaken, papam, Irish cream. Iiiinte lika god som den vanliga. Jag älskar den vanliga! Så jag skulle inte slösa pengar på denna (tur att jag fick det av mamma,höhö..)
Jag har haft paketet i kylskåpet i två veckor och ätit två stycken, det säger mycket.


Marknad

Idag var det marknad i Fagersta :D Jag har äntligen,äntligen införskaffat en ny plånbok:


Annars var marknaden relativt ointressant. Always the same, so Orichime och jag gick till Alfaskolan och hade kul på skolgården istället.


Jag hade ingen lust att alls att åka hem och sitta och uggla sen. Mattias har en kompis som sover över så de sitter bara och spelar. Jag ångrar nästan att jag inte sov över hos min syster istället. :<
Busschauffören (blä, jag hatar att åka buss) var oförskämd. När jag sa att jag skulle till sundet i Skinnskatteberg sa han: Åker du frivilligt till sundet?
Snällt, väldigt snällt mannen ><
 Mitt humör är inte på topp på något sätt idag. Körlektionen i morse gick bara bajs av nån anledning. Jag har inte haft några som helt problem med körningen på mer än en månad men idag gick allt fel. Jag glömde döda vinkeln, jag tittade på växelspaken, motorstopp, jag suger på att backa... Bah! :( Hela den här körkortsgrejen gör mig galen. Jag har för mycket i hjärnan just nu.

Ny design :D

I natt hade jag svårt att sova och låg mest och kände mig kreativ. Så på morgonen var jag inspirerad till att styla om bloggen and so I did. Jag är inte riktigt nån talang på det webdesign men det får duga. Det blir inget längre inlägg än så här nu. Jag har andra kreativa saker att göra! :P

Ovanor

Jag har några verkligt jobbiga ovanor. För det första så pratar jag alldeles för mycket med mina katter. det kommer helt automatiskt till och med när jag är ensam hemma med dom. Och det känns knäppt när man kommer på det. För dom kan väl ändå inte förstå när jag säger: Nej, Luna du får inte ligga på tangentbordet. Jag ska skriva tenta nu.
Jag måste vara åtminstone lite galen. Okej om man säger Hej Tokyo till sin katt som min syster gör men jag för ju nästan samtal med dom :O Läskigt...

Min andra dåliga ovana är att slänga kläder omkring mig. Jag är en typisk kvinna som inte vill ha samma kläder två dagar i rad, men eftersom att man inte smutsar ner ett plagg efter bara en dag hänger jag det på sänggaveln och jag garanterar att det inte är en vacker syn efter ett par dagar. Och nu har jag dessutom smittat av mig så Mattias har blivit likadan med klädnedskräpandet. Dock är det ju inte lika illa där eftersom att han faktiskt har på sig en t-shirt minst två dagar.

Den tredje handlar så klart om socker. Men räknas sockerberoende som ovana? Hmm..
Jag äter i alla fall godis eller kakor varje dag. Jag borde verkligen vänja mig av med det men det går inte! När jag köper lösgodis så köper jag alltid jättemycket, så jag orkar inte äta upp allt. Det gör ju att jag måste äta upp det dagen efter och sen dagen efter det och ja..ond cirkel :S

Och den sista (som jag jobbar på för tillfället) är nagelrivandet. Men nu har jag inte gjort det på två dagar så nu börjar det till och med se ut som naglar. Great!

Min pojkväns hjärna

Jag kom på att jag borde skriva några underhållande kommentare och händelser ur Mattias hjärna. Han är en sån person som är roligast när han inte vet om det.

Igår när han pratade med en engelskapratande människa på WoW:
- Whats happening för någonting? Oj, svengelska...

Oj, vad jag skrattade. Jag är så lättroad. xD

Dessutom lär han sig ALDRIG vad Betty Boop heter. det är Bitty Bott. Bippi Boobie och allt möjligt. Jag fattar inte..


Ett av mina favoritcitat från honom måste ändå vara när vi nyss hade blivit ihop och pratade om att jag aldrig svär. Då sa han helt seriöst : Att man svär är bevis på brist på psyke och karisma och det stämmer fan!
Det tog några sekunder innan han insåg vad han sagt också.

Och sista jag kan komma på för tillfället. Beviset på att han spelar alldeles för mycket spel:
Mattias: Hade du påmint mig om att lagga in det så hade jag gjort det.

Förmodligen var det bara jag som tyckte detta var kul men.. :P

Hallongrottor (recept)

Jag gjorde hallongrottor nyss för jag ville ha det helt plötsligt :)
De blev stoooooora.



Hallongrottor

Ingredienser:
Cirka 20 kakor

200 g     smör, mjukt
1 dl     strösocker
1 msk     vaniljsocker
1 tsk     bakpulver
4,5 dl     vetemjöl
1 dl     hallonsylt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°. Rör smör, socker och vaniljsocker
smidigt. Blanda bakpulver med mjölet och arbeta in det i smörblandningen.
2. Forma degen till en rulle, ca 20 cm lång och låt den vila en stund. Skär rullen i 20 lika stora bitar och rulla var och en till runda kulor.
3. Gör en fördjupning i varje kula med mjölad tumme och fyll hålet med ca 1 tsk hallonsylt.
Grädda kakorna i mitten av ugnen 12-15 min.

:)

När jag var ung... ;)

Idag när jag satt och väntade utanför föreläsningen som jag jobbigt nog var 45 minuter för tidig till och inte hade nån bok med mig så jag var uttråkad så tänkte jag på hur länge sen det var jag kunde fördjupa mig i en teckning. Det är tragiskt. Förut ritade jag jämt och tiden bara virvlade förbi så jag var i princip aldrig uttråkad bara jag hade en penna och papper. Jag satt och ritade i blocket på alla lektioner och glömde helt bort tiden och vips så var den lektionen slut. Sen började jag bildestet vilket borde ha varit det självklara valet med tanke på att måla var mitt största intresse. Men det förstörde för mig :O Att inte få rita fritt överhuvudtaget flera timmar i veckan gjorde att jag tröttnade mer och mer och nu är det två år sen jag ritade en seriös teckning. Mina skills är förevigt borta. Jag borde valt musik och lärt mig spela trummor. :<
Men ändå, gymnasiet var de tre bästa åren hittills i mitt liv så det var värt det. Dessutom var bildlektionerna väldigt roliga rent socialt. Bah, jag kommer aldrig få en lika bra klass igen. *snyft*

Jag pillade bort lösnaglarna igår. Jag orkade inte med att det knappt gick att skriva på tangentbordet nu när jag har så lång tenta att göra. Nu hoppas jag bara att jag hålla mig borta från mina riktiga naglar...
Jag ser inte framemot nästa vecka alltså. Det gör mig stressad att tänka på den. Tisdag: sista föreläsningen med massor att göra innan. Onsdag: Uppkörning. (jag måste klara den!!!) Och sen är det dags för tandläkaren på fredag. Bajs.

De senaste dagarna har jag brw kikat runt på massa bloggar. Min favorit är http://mammabeckas.blogg.se/ 
Jättesöt blogg om en ung mamma med tre barn. Tänk att det är så intressant att läsa om andras liv. Det är nästan pinsamt.
 Nu ska jag plugga lite tills Mattias är klar med wow-nördandet. Vi ska se på Skönheten&Odjuret ikväll. ^^

Big

Dagens film blev Big från 1988 :D Jag har inte sett den sen jag var 8 tror jag. Knäppt nog var den lika bra som jag mindes den.


Tom Hanks kan spela många genrer. Och det var kul att se honom så ung! Det här är den bästa filmen i "jag byter ålder" kategorin. det blir ju bara fler och fler såna filmer. :O Undrar vilken som var den första, hmm... I vilket fall som helst har jag haft två underhållande timmar nu.

Trött som f*n

Usch vad jag sov dåligt i natt! Jag somnade fem och vaknade åtta. Baaah! Min kropp behöver minst 9 timmar.
Jag sov hemma hos min mamma i natt och det var mer än ett år sen jag sov från Mattias så jag saknade både honom och katterna. Plus att jag är en vanemänniska som behöver mitt eget täcke och kudde <3
Igår såg jag på Eurovision. Hurray för Norge! Det var faktiskt mitt favoritbidrag. Jag blir så glad av den. Annars gillade jag Tysklands bidrag också.
Medans jag såg på det satte jag på lååånga lösnaglar så det är cp-drygt att skriva nu. Nagel tar i den övre tangenten så jag får gå tillbaka och rätta massor efter varje mening. Dessa naglar lär inte bli långlivade.


Jag har en tendens att riva av mina naglar när jag är uttråkad eller orolig så jag tänkte att ett par hårda naglar kunde vänja mig av med det.
Min hjärna känns seg. Jag behöver choklad.

Beverly Hills chihuahua



Nu är det ju såhär att jag är frälst i både Chi hua huor OCH hundar med kläder så den här filmen hade mig redan innan jag började titta. Drew Barrymore var den perfekta rösten för Chloe och alla filmer med djurskådisar är värda bra kritik på ett eller annat sätt. (Enligt mig i alla fall)
Jag gillade faktiskt handlingen överlag, väldigt mycket action, eller så var jag bara förblindad av alla söta hundar...
Filmen rekommenderas starkt till hundälskare men inte till min pojkvän som skulle ha tagit självmord redan första minuten när de bytte kläder på Chloe 10 ggr. men är ni inte allergiska mot hundar med kläder (höhö) se den. :D

Sommar i bilen

Verkar som att det kommer bli en hel del bilåkande i sommar. Först Finlandsresan vecka 30. Massa massa bilåkande om vi inte tar flyget förstås (vilket jag innerligt hoppas på ;__;). Sen sa Mattias mamma Anneli idag att hon vill att vi kommer på morganrixet i Skåne i slutet av Juli. Blhdfgsrjhjgf? Skåne :O Låååååång bilresa. Dessutom ska vi hälsa på Mattias farmor i öhh? Jag kommer inte ihåg men långt uppåt i alla fall.
Oh well, tid har vi ju. Arbetslösa utan sommarjobb. :< Tur att jag får tillbaka så mycket skatt eftersom det inte blev nåt sommarjobb.

De senaste dagarna har jag märkt att alla i vårt grannskap gillar att klippa gräsmattan klockan 8 på kvällen. Det stör mig inte,utan det var mest en tanke bara. xD

Jag tänkte att jag skulle skaffa mohikan snart men jag hittar inga bra bilder på det! Det blir förmodligen mamma som får raka det åt mig så jag behöver en piffig och tydlig bild. Heeelp?

Imorgon ska jag åka och övningsköra till Avesta ^.^ Massa folk kommer hit för Mattias ska ha rollspel, så det blir skönt att vara borta imorgon. Jag gillar dom, men det känns som att de nyss var här (vilekt dom typ var) så jag behöver en paus. Too much testosteron... So mest brukar det vara 7 killar här på rollspel tror jag.  En sak jag verkligen måste tänka på när jag handlar imorgon är att ISTÄLLET för godis borde jag köpa torkad frukt eller nötter. Jag äter alldeles för mycket godis :-S och snart ska jag till tandläkaren. Bajs! Mina tänder har alltid varit dåliga på att hålla sig hela så jag vet inte varför jag ska utsätta dom för dagliga sockerdoser. Stupid sugaraddicted me.
Jag funderar btw på att färga håret mörklila.. fastnar det på brunt hår (som är min riktiga hårfärg) tro?

Ingen självdisciplin

Pluggade jag igår? Nä! Dammsög jag färdigt igår? Nä!
Men jag gjorde nyttiga saker ändå! Jag följde med Mattias och slängde bort stora pinnar och kvistar från åkern som hans pappa hade bett honom göra. Sen var vi tvungen att åka till Fagersta för att det hade blivit nåt krångel med arbetsförmedlingen. Då passade jag på att låna en bok om Katarina från Siena. Det känns bättre än att söka runt på internet efter alla hennes upplevelser. 

Det verkar som att mamma planerar en resa till Finland i sommar. Jag vill åka! Nu är det 5 år sen jag var dit senast tror jag, och jag skulle vilja på Jakobdagarna. Nåt lika roligt som det har jag aldrig hört talas om i nån stad här i Sverige faktiskt. jakobsdagarna är en helt veckas firande för att fira grundadet av Jakobstad med marknad, dans, tivoli och massa annat kul. Och det skulle vara perfekt eftersom man träffar alla man känner där så slipper man åka runt överallt. Problemet är katterna. Vem ska ta hand om Luna och Kira i 5 dagar? :< De är så sällskapliga av sig så det känns jätteelakt att lämna dom här.

Igår när jag gick igenom alla mina bildmappar på datorn så jag att jag har jättelite bilder på dom :O Måste ta fler av mina sötnosar. Kira sov med oss heeeela natten i natt. han älskar att ligga kind mot kind med mig och tassen på min hals. I love her so damn much! ;__; Luna är bara social på morgonen. Jag undrar faktiskt vad hon gör hela nätterna. Om hon sover eller tossar omkring i huset.

I morse kom jag att tänka på en rolig sak Mattias och min syster Ello (som jag kommer kalal Orichime)  och jag diskuterade i bilen på väg från Uppsala. Tänk om, innan man föddes man fick sätta ut poäng på sig själv hur man skulle vara, som en rollspelskaraktär. xD T.ex 9 poäng på skönhet, 12 poäng på intelligens osv, och man hade bara en viss poäng att sätta ut. Så beroende på hur smart man placerade poängen går det olika här i livet. Ganska kul tanke eller hur? :P Jag satte ju lätt ut alldeles för lite på intelligens skulle jag vilja påstå. (höhö) Mattias tror att jag spampoängsatte skönhet men det håller jag nog inte med om. Men jag gillar faktiskt min kropp så jag kanske satte mycket där? Jaja, vi hade roligt åt det i alla fall och nu kommer jag att tänka på det lite ibland.



My beloved cats <3

Solen är tillbaka?

Det är fint ute idag :D
Det har regnat från och till i mer än en vecka nu så jag hoppas detta håller i sig. När det regnar är jag på så dåligt humör.

Idag ska jag dammsuga HELA huset och börja med vårterminen sista hemtenta. Nice! Vi ska skriva 6 sidor om en mystiker och jag har valt Katarina av Siena. Inte för att man har lust med inomhusaktiviteter i det här vädret men.. ><
 
Jag skriver mera ikväll om jag kommer på nåt. Nu ska jag ta itu med dammsugningen. Jag har precis skrubbat klart badkaret vilket tar sin lilla tid.
Detta är anledningen.. :
Jag älskar vårt bubbelbadkar och jag kommer sakna det sjuuukt mycket när vi flyttar. Men usch vad man måste städa det ofta.

Jag älskar vårt bubbelbadkar och jag kommer sakna det sjuukt mycket när vi flyttar till hösten. Men USCH vad man måste städa det ofta.

How I met your mother och religion

Jag hatar min mage! Jag gör verkligen det. Varför ska den vara så dryg!!! Nu har den gjort ont i två dagar igen. Även om jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett år sen så känner jag att den MÅSTE bli ännu bättre för att jag ska kunna delta i undervisningen 100% till hösten. Vissa dagar kan jag verkligen inte gå någonstans helt enkelt. Idag tvingade jag mig till religionsföreläsningen eftersom jag bara har en dag i veckan så det känns dumt att hoppa över. Och GUD vad det är trist :< Religionsvetenskap är inte som jag föreställde mig. Jag har alltid ansett mig vara bra på religion men detta är inte kul. Det är för mycket och för avancerad nivå. Men jag är ändå glad att jag valde kursen för annars hade jag ju inte vetat att jag inte har hjärna nog för teologistudier. Jag har fått bra betyg på tentor osv men så jobbar jag som en tok också och det vill jag absolut inte göra i 5,5 år till. Plugga är bajs. 4,5 år för att bli högstadielärare kommer räcka gott och väl.

Just nu är jag helt besatt av How I met your mother. It's great! :D Jag bara tittar och tittar och glor så fort jag börjar. (jag ska titta på det ikväll med, höhö.) Har ni inte sett det, titta på det!

Igår gjorde Mattias och jag ett städschema för vi har blivit lite oense om städningen sen vi fick större bostad. Jag hoppas det löser sig nu. Denna veckan städar jag och han diskar och nästa tvärtom. Det svåra blir nu att acceptera hans städning. xD man tycker ju att man gör allt bäst själv.
Undrar om jag håller på och blir förkyld O.O Jag sitter här och nyser.

Nån som har nåt tips vad man ger en 83-årig gammal dam i present? Mattias mormor fyller år nästa vecka och jag har inga ideér. Hon är gammal hon har allt. What to do? Jag ska till Avesta på lördag så förslag mottages gärna innan dess ^.^

NU ska jag se på.. ja gissa själv. Jag ska få fotmassage också. :D Jag älskar när Mattias ser på anime. Jag får alltid fotmassage då. Mer anime till världen! <3

Tredje gången gillt!

Hah, tredje gången jag skaffar blogg. Den här gången har jag i alla fall ansträngt mig med stilmall och grejer så nu MÅSTE jag engagera mig i bloggen. Mitt problem brukar vara att jag inte vågar skriva allt jag tänker på och då blir det tråkigt också var det färdigt med den bloggen.
Så kommentera mig! :D Då blir allt mycket roligare.

Okej, nu ska vi se. Dagens funderingar. Igår var vi till Uppsala och tittade på lägenhet inför hösten. För att ni ska ha mer koll på mitt ytterst intressanta liv (lol) så har jag sökt till Hemkunskapslärare på Uppsala Universitet. Och nu har vi lägenhet :D Vi ska bo några kilomter utanför centrum i en tvåa i en lägenhet som ligger inuti en familjs hus. De hyr ut den till oss för 3700 kronor i månaden vilket jag tyckte var ett riktigt bra pris. It's Uppsala! Mamma tyckte det var dyrt men hon har ju åsikter om allt den människan. Så vi flyttar in 1 augusti och nu är jag superorolig att jag inte ska komma in ;___; What if.. då måste jag typ jobba ett år till. Men jag vill plugga och bo i Uppsala!
Håll tummarna för moí! <3

RSS 2.0