*gäsp*

Nu ger jag upp. Jag har inte sovit en blund på hela natten, varje gång jag sväljer känns det som rakblad i halsen. Jag vill ha kall coca-cola med is. Would be awesome.

Oh well. Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv en stund.

Här får ni en fin morgonlåt av Witchcraft.

I am the google doctor

Varje gång jag upptäcker något skumt med min kropp t.ex en prick på benet, en knöl vid örat (som brukar visa sig vara en finne), huvudvärk i mer än 15 minuter, ont i hälen eller nåt annat random, så googlar jag det :D
Så nu, efter en veckas intensivt halsont och ett snabbt googleklick har jag kommit fram till att JA, jag har halsfluss. Mhm, så är det. Det gör ont när jag sväljer, det är lite svullet också har jag lite feber. Halsfluss it is. Skönt att google finns så slipper man gå till läkaren ;) Så ifall ni mår lite dåligt är det bara att tala om för mig så kollar jag upp vad det är. Kanske till och med kan öppna eget företag. Vad säger ni om det?

Ologiskt

Igår satt Fredrik och jag och kikade på hemnet efter lägenheter i Årstaberg. Vi funderade över lite saker när vi tittade på bilderna.
 

- Hur lyckas man få det rent?

- Renoverar ALLA sin lägenhet INNAN de säljer den?

- Hur kan alla ha så snygga möbler (och levande växter xD)?

Vi ska börja förbereda för att sälja Fredriks lägenhet men hur ska man få det att se sådär lockande ut på bilderna? Photoshop! ;) Jag fattar inte hur det kan se ut sådär om man har bott på ett ställe några år.

Home sweet home ó.O

Jag har efter 3 dagar i mitt nya boende upptäckt vissa nackdelar.

1. Köket har en pyttepytte liten ugn/spis så bakning är helt uteslutet samt mera avancerade maträtter. *dör inombords*

2. Min rumskompis är osocial. (vad gör man då när man själv är översocial!)

3. Mitt internet är bajs för det är trådlöst så till exempel i förrgår var jag utan internet i 3 timmar. Självmord övervägdes.

4. Jag har ett för litet rum. Mina saker ryms inte. Trångt som f*n, trots mina intensiva omplaceringar av grejer.

5. Lägenheten ligger i ett bajstråkigt villaområde med 2 km till närmsta affär.

6. Sist men inte minst: Toaletten har ingen värme! Man fryser rumpan av sig varje morgon och ni kan bara föreställa er hur det känns att duscha! :O Man får slänga sig ut från duschkabinen in till rummet för att inte förvandlas till en isglass.

Igår åkte jag till min pojkvän och stannar här tills söndag. Helt underbart. Nu kan man bajsa utan att frysa fast på toastolen.

Marabou yoghurt raspberry

Nu mumsar jag på en ny marabou choklad som jag bestämde mig för att prova idag :D
Dock är den inte särskilt spännande. God är den men det här har man smakat förr.
Not worth the money. Tror det finns choklad med exakt samma smak som är billigare för att det är ett annat märke.
Buuh!


Jag mår prima, jag lovar.Jag älskar synonymer!
Prima, haha! NÄR skulle jag vilja använda det ordet? Och när blev cool samma som bra?
Fräsch! xD Och två olika schyst-stavningar, jag flippar ur.
Jag borde inte plugga mer ikväll. :P

Dagens chock

Va? Kommer det bara ta mig 27 minuter att åka till skolan imorgon?


Jag kan knappt tro det. Detta betyder att jag alltså kan sova till klockan halv åtta om jag vill :O Omg!
Sensationellt.

(Ursäkta mig, den värsta chocken över att jag inte behöver kliva upp halv fem och pendla nästan två timmar har inte lagt sig än.)

Cola lampa

Jag hittade en lampa jag vill ha :DNice!

Lonely night

Nu när det är läggdags känns det som att pendlingen till och från skolan var SÅ VÄRT det för jag fick sova med min karl. Jag vill inte sova ensam och jag saknar honom. >.< Blä.

Oh, the lööve.

Dagen är här. Min lägenhet i Uppsala är klar och jag ska flytta. Med tanke på denna tragiska händelse, att jag flyttar ifrån min kille tänkte jag när jag vaknade att det kan ju vara trevligt att ligga och mysa lite. Och vad kläcker han ur sig då?
- Hur länge ska du ligga här och terrorisera mig?
Pfft.
Jag tror jag har hittat världens mest romantiska man, helt klart. xD


Insyn

När man står i badkaret hemma hos Fredrik ser det ut såhär.
Ibland har jag en tendens att glömma att stänga toadörren när jag badar och duschar också kommer man på det efter några minuter och undrar hur många som gått förbi och hunnit kika in genom fönstret xDSnart hittar jag väl mig själv på youtube.

Wohoooooo!

Ikväll kommer jag befinna mig på en båt, därav rubriken. xD
Jag ska på Sweden rock cruise!


Om nån av er ska dit och känner er manade att komma fram och prata så är det jag som är 20 cm längre än min karl på grund av skorna. Höhöh.. (jag har redan hunnit älta det där minst 20 ggr sen jag bestämde mig för högklackade skor..)
Jag vet inte ens vad jag vill skriva nu, jag vill bara ordbajsa. Fredrik bokade den här kryssningen INNAN vi hade träffats och vi hade pratat ungefär 3 veckor över internet. Han är en modig man.
Det enda jag oroar mig för nu är alkoholintaget på den här resan. Jag är själv nykterist vilket gör sprit-situationer lite smått dryga. Man måste ju vara full själv för att inte lägga märke till hur IQ-befriat riktigt fulla människor beter sig. Men jag håller mig till colan!

Regn ><

Idag hade jag helst legat kvar i sängen. Examination på massa jobbiga texter är det enda man har att se fram emot nämligen. Och dessutom regnar det! :(
Jag hatar när sommaren tar slut. Jag vill också bo i ett varmt land hela vintern som fåglar gör. xD
Blä regn.
Idag när jag kommer hem ska jag baka mockarutor för att piffa upp dagen!Världen är en skruttig plats

Idag åkte jag buss på morgonen. Vid andra hållplatsen vi stannade ville en gammal dam med rullator kliva på men kunde inte få upp rullatorn på bussen så hon stod hjälplöst och skrek; Snälla, stäng inte dörrarna!
Medan hon kämpade med rullatorn.
Precis ALLA på den fullsatta bussen satt och stirrade rakt fram och verkligen ansträngde sig för att ignorera henne. Människor är bajs. Vad tänker man på? Hur jobbigt kan det vara att snabbt ställa sig upp och lyfta rullatorn upp på bussen? Eller hur? Hade inte jag hjälpt henne hade busschauffören varit tvungen att krångla med det och att åka buss i Uppsala centrum är redan tillräckligt segt utan några extra dröjsmål kan jag ju tala om.
Skärp er människor, om några år är det ni som står där med rullator.

RSS 2.0