Separata sängar?

Idag fick jag höra om att det finns massa par ute i världen som bor tillsammans, alltså sambos, kära och allting men sover i olika rum! Olika sängar!
Jag blev chockad. Hur klarar man det och varför vill man ens det?
Övergår mitt förstånd. Vi delar till och med täcke <3


Visuell kommunikation

I måndags började jag min utbildning Visuell Kommunikation i Västerås. Idag är vi lediga och har fått till uppgift att nätverka! Vi ska alltså höra av oss till företag inom ämnen grafisk design, media, bild eller form osv.. och se till att får ett studiebesök och intervju. Detta för att förbereda oss inför praktiken längre fram. (så man har en fot inne)

Jag tänkte satsa mest på tv-bolag eftersom det är sådant jag vill jobba med efter utbildningen. Klippning, redigering och sådant. Eventuellt någon tidning också så att man har bredare kunskaper.
När jag var 15 blev jag kär i en journalist på aftonbladet som hette Tobias Lindner, så jag skrev ett kärleksbrev till honom. Han svarade (förmodligen för att vara snäll) och var jättetrevlig, vi sms-ade ibland också. Han var dock 13 år äldre med fästmö så jag la ner efter ett tag xD men man kanske skulel höra av sig till honom nu? Han kanske kommer ihåg mig ;PJag vill vinna!

Kandee har nu en tävling där hon lottar ut ett linne och jag har länge velat att ha exakt ett sånt linne så nu ska jag vara med och tävla tänkte jag :D
Tävlingen finns här:
TävlingRiktigt nice eller hur? :P

Cameleo hårfärg, intensiv röd.

Jag testade köpa billig hårfärg på Willys igår. (30 kr O.O) Hoppas den fungerar för färgen ser fin ut på förpackningen :) Nån som har provat den?
Coolt hår

I morse när jag vaknade av kissnödighet (som varje dag) hade jag en extremt snygg frisyr när jag tittade i spegeln!
Sweet! tänkte jag och planerade att behålla detta fenomenala rufs. Sen gick jag och la mig igen och nu är frisyren borta :( Oh no. Borde ha stannat uppe och stylat håret.

Mitt Willy Wonka hår

Inte till salu

Jag drömde att jag sålde min älskade Luna i natt :OSick dream! Bad dream!
Usch!

Bärbar dator

Jag ska införskaffa en bärbar dator innan skolan börjar den 25 januari och behöver hjälp D:
Jag har inte råd att lägga ut mer än cirka 3-4000 kronor.
Kraven är:
- INTE vista. Gärna windows xp eller windows 7.
- MINST 1,5 GHz
- MINST 2 gb ramminne.

Också får den gärna se lite sådär cool ut ;)


Ge mig tips NU!

RSS 2.0