Outsiders

Kanske borde börja blogga om mina bjd-s nu efter Outsiders ;D Haha!
Utnyttja mina 15 minutes of fame och bli bloggkändis. Folk har ju väldigt kul med att kommentera allt möjligt som har med mig att göra både på Kanal 5 hemsida och flashback så då kan de ju lika gärna kommentera här så man får lite besökare ;DBut then again, no.

Kommentarer
Postat av: Em

Men här har du ju möjligheten att skriva om det så som du vill? Men det spelar kanske ingen roll. Jag har inte sett programmet eller läst något, så jag vet inget.

2010-02-04 @ 18:50:48
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Angelica

Fler läsare är ju aldrig fel. Bara dom inte är otrevliga. Dom kan man lika gärna vara utan. Svar: har ni ingen snö? Annars får du komma ner här. Det finns ett par grymma backar runt hus knuten.

2010-02-04 @ 20:51:18
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej Sabina! Tack för ditt inlägg i min blogg. Jag blev jätteförtjust i dockorna jag såg i Outsiders, de var verkligen jättefina. Men när jag googlade runt på dem hittade jag bilder som jag tyckte var lite väl ekivoka, därav mina kommentarer. Det finns ju vissa som lagt ut halvklädda och nakna BJD-dockor i sexiga poser på nätet, en del kan uppfattas som sensuellt och vackert, annat som gränsfall till porr. Men allt kan ju missbrukas av den som vill och det chockade mig lite. Jag tycker iallafall att dina dockor var jättevackra, jag blev jätteintresserad av dem och jag är glad att du bara har seriösa dockägare i din bekantskapskrets.Sen stod det nånstans att det var vaxdockor. Plast låter ju hållbarare... men vet du om det är nån skillnad på BDJ, Dollfie och Unoa? På bild är de väldigt lika...Vänligen

Gunilla

2010-02-04 @ 21:39:13
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: simone

Tycker om det programmet, något man inte ser varje dag, unika människor :)

2010-02-06 @ 15:00:11
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ingen pulka? Prova med svart sopsäck. Kanske inte lika roligt men ner kommer man nog.

2010-02-06 @ 21:00:30
URL: http://rivjarnets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0